Menu Sluiten

Aandachtspunten en algemene voorwaarden kinderfeestjes

De feestjes worden gegeven in de bossen rond Leusden en Amersfoort, de uiteindelijke locatie bepalen we in overleg.

Minstens één ouder/ verzorger van de jarige gaat mee met het feestje en zorgt – tenzij anders is afgesproken – voor eten en drinken. Van de begeleidende ouder(s) wordt verwacht dat hij/zij meehelpt met hand- en spandiensten.
De feestjes duren twee uur, na ongeveer een uur is er een pauze om wat te eten en te drinken.

Een standaard feestje kost 115 euro voor 8 kinderen voor een begeleid feestje. Elk kind extra kost 6 euro.

Een feestje met kampvuur duurt een half uur langer en kost 3,50 euro per kind extra.

‘Ontdek het buiten’ neemt geen aansprakelijkheid op zich voor ongelukken, tenzij grove nalatigheid ten laste kan worden gelegd.

Kledingadvies: Draag kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Het wordt aanbevolen om altijd een lange broek te dragen tot over de enkels en dichte schoenen. In de zomer een dunne lange broek, in verband met schrammen en teken. Denk bij nat weer aan regenkleding en waterdichte schoenen/ laarzen.

Teken: een teek lijkt op een klein plat spinnetje. Ze leven in het gras en tussen bladeren in het bos maar ook in parken. Een tekenbeet is meestal onschuldig. Toch is het belangrijk een teek zo snel mogelijk te verwijderen. Teken kunnen namelijk besmet zijn met de lymebacterie en de ziekte van Lyme overdragen. Bij een tekenbeet wordt de bacterie niet direct overgedragen; hoe langer een teek vast zit, hoe groter deze kans wordt. Vraag daarom alle ouders hun kind nog dezelfde avond te controleren. Zie ook http://www.rivm.nl/Onderwerpen/Tekenbeten_en_lyme.

Bij lichte regen of af en toe een bui gaat het feest gewoon door. Bij echt slecht weer kan het feestje verplaatst worden. Dit wordt in overleg besloten, uiterlijk 3 uur vóór aanvang van de activiteit. Verzetten is kosteloos mits de nieuwe datum binnen 2 maanden na de oorspronkelijke datum is. Als verplaatsen echt niet lukt wordt het feestje geannuleerd. U betaald dan een vergoeding van 10 euro voor de administratiekosten. Bij annuleren om andere redenen betaald u 25 euro administratiekosten.

Mocht de feestjesgever ziek zijn of anderszins verhinderd, dan zoekt deze zo mogelijk een vervanger. Lukt dat niet, dan wordt geprobeerd het feestje te verplaatsen.

Bij het aanvragen van een feestje ontvang je een offerte met deze algemene voorwaarden. Definitief boeken betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Uiterlijk een week van tevoren ontvang je de factuur, met hierbij een routebeschrijving naar de feestlocatie. Graag de betaling uiterlijk 2 dagen voor het feestje voldoen..