Menu Sluiten

Prijzen:

De prijs wordt berekend op basis van de duur van de activiteit. Een uur kost 75 euro ex BTW.
Halve dag naar het bos (max. 30 kinderen, 2,5 uur):          190,- ex btw
Hele dag naar het bos (max 30 kinderen, 5 uur):             375,- ex btw
Workshop (max 20 kinderen, 1 1/2 uur):                           120,- ex btw


Algemene voorwaarden buiten-activiteiten voor scholen en BSO’s

‘Ontdek het Buiten’ verzorgt het programma en alle materialen die hiervoor nodig zijn, tenzij anders afgesproken.

De school of BSO zorgt zelf voor voldoende begeleiders voor de kinderen en blijft verantwoordelijk voor hun veiligheid.

De school of BSO verzorgt het eten en drinken voor de kinderen tijdens de dag.

‘Ontdek het buiten’ neemt geen aansprakelijkheid op zich voor ongelukken, tenzij grove nalatigheid ten laste kan worden gelegd.

Kledingadvies: Draag kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Het wordt aanbevolen om altijd een lange broek te dragen tot over de enkels en dichte schoenen. In de zomer een dunne lange broek, in verband met schrammen en teken. Denk bij nat weer aan regenkleding en waterdichte schoenen/ laarzen.

Teken: een teek lijkt op een klein plat spinnetje. Ze leven in het gras en tussen bladeren in het bos maar ook in parken. Een tekenbeet is meestal onschuldig. Toch is het belangrijk een teek zo snel mogelijk te verwijderen. Teken kunnen namelijk besmet zijn met de lymebacterie en de ziekte van Lyme overdragen. Bij een tekenbeet wordt de bacterie niet direct overgedragen; hoe langer een teek vast zit, hoe groter deze kans wordt. Vraag daarom alle ouders hun kind nog dezelfde avond te controleren. Zie ook  ttp://www.rivm.nl/Onderwerpen/Tekenbeten_en_lyme.

Buiten-activiteiten waarbij we de beschikking hebben over een accommodatie gaan ook bij slecht weer gewoon door. Waar nodig kan het programma aangepast worden.

Wanneer er geen acommodatie beschikbaar is gaat de activiteit bij lichte regen of af en toe een bui gewoon door. Bij echt slecht weer kan de activiteit verplaatst worden. Dit wordt in overleg besloten, uiterlijk 3 uur vóór aanvang van de activiteit. Verzetten is kosteloos mits de nieuwe datum binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum is.

Bij het aanvragen van een buiten-activiteit ontvang je een offerte met deze algemene voorwaarden. Definitief boeken betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u de factuur, met hierbij (zonodig) een routebeschrijving. Graag de betaling uiterlijk 2 dagen voor de activiteit voldoen.